1. It ûnderwerp fan 'e oerienkomst.
    • Dizze oerienkomst is jildich foar de webside https://healthy-food-near-me.com en wurdt sletten tusken de brûker fan dizze siden en de eigner fan 'e siden (hjirnei https://healthy-food-near-me.com )
    • Dizze oerienkomst befettet de proseduere foar ûntfangen, opslaan, ferwurkjen, gebrûk en iepenbiere fan 'e persoanlike gegevens fan' e brûker en oare ynformaasje dy't https://healthy-food-near-me.com ûntfange fan brûkers fan siden. De brûker folt persoanlike gegevens yn.
    • Om ynformaasje te pleatsen, in oankundiging, brûk de side op ien fan 'e https://healthy-food-near-me.com siden, de Brûker moat dizze oerienkomst mei soarch lêze en syn folsleine oerienkomst mei syn betingsten útdrukke. Befêstiging fan folsleine ynstimming mei dizze oerienkomst is it gebrûk fan 'e side troch de brûker.
    • De brûker hat net it rjocht om ynformaasje, oankundigingen te pleatsen, de side te brûken as hy it net iens is mei de betingsten fan dizze oerienkomst, of as hy de wetlike leeftyd net hat berikt as hy it rjocht hat om oerienkomsten oan te gean of gjin autorisearre persoan is fan it bedriuw om waans namme de ynformaasje wurdt pleatst, oankundiging.
    • Troch ynformaasje te pleatsen op sites dy't de side brûke, fiert de brûker persoanlike gegevens yn of, dizze gegevens op in oare manier te leverjen, en / of, alle aksjes útfiere op 'e side, en / of in diel fan' e side te brûken, stemt de Brûker útdruklik mei betingsten fan dizze oerienkomst en foarsjen https://healthy-food-near-me.com mei it rjocht om persoanlike gegevens fan brûkers te ûntfangen, op te slaan, te ferwurkjen, te brûken en bekend te meitsjen ûnder de betingsten fan dizze oerienkomst.
    • Dizze oerienkomst regelet net en https://healthy-food-near-me.com is net ferantwurdlik foar de ûntfangst, opslach, ferwurkjen, gebrûk, en iepenbiering fan 'e persoanlike gegevens fan' e brûker en alle oare ynformaasje oan tredden dy't net eigendom binne of eksploiteare troch https : //healthy-food-near-me.com, en persoanen dy't gjin AvtoTachki-meiwurkers binne .com, sels as de Brûker tagong krige ta de siden, iten of tsjinsten fan dizze persoanen fia https: // sûn-iten-tichtby-my .com as de nijsbrief. Fertroulik yn begryp is dizze oerienkomst de iennichste ynformaasje opslein yn 'e database fan' e side yn in fersifere steat en is allinich te krijen by https://healthy-food-near-me.com.
    • De brûker erkent dat, yn 't gefal fan syn ferwaarloazing fan feiligens en beskerming fan syn persoanlike gegevens en autorisaasjegegevens, tredden unautorisearre tagong kinne krije ta it akkount en Persoanlike en oare brûkersgegevens. https://healthy-food-near-me.com is net ferantwurdlik foar ferliezen makke troch sokke tagong.
  2. De proseduere foar it krijen fan persoanlike gegevens.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Koekjes om tsjinsten ôf te leverjen, ôfhinklik fan dit, bygelyks it bewarjen fan gegevens yn in koer tusken besiken;
    • It IP-adres fan de brûker.
  2. Alle ynformaasje wurdt troch ús sammele, lykas is, en feroaret net yn it sammeljen fan gegevens. De brûker is ferantwurdlik foar it leverjen fan betroubere ynformaasje, ynklusyf ynformaasje oer persoanlike gegevens. Https://healthy-food-near-me.com hat it rjocht, as it nedich is, de justigens fan 'e levere ynformaasje te kontrolearjen en befestiging oan te freegjen fan' e levere ynformaasje as it nedich is, tsjinsten te leverjen oan de Meidogger.
  3. De proseduere foar it brûken fan brûkersynformaasje.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Betingsten foar it jaan fan tagong ta de databank.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • op ridlike fersiken fan steatsorganen dy't it rjocht hawwe sokke gegevens en ynformaasje te easkjen en te ûntfangen;
    • as, yn 'e miening fan https://healthy-food-near-me.com, de brûker de betingsten fan dizze oerienkomst en / of oare kontrakten en oerienkomsten tusken https://healthy-food-near-me.com en de Meidogger.
  7. Hoe kinne jo dizze ynformaasje feroarje / wiskje of ôfmelde?
  1. Brûkers kinne op elk momint feroarje / wiskje persoanlike ynformaasje (tillefoan) of ôfmelde. It wurk fan guon funksjes fan https://healthy-food-near-me.com, dy't de beskikberens fan ynformaasje oer de brûker fereasket, kin skorst wurde fanôf it momint fan feroarjen / wiskjen fan de ynformaasje.
  2. De persoanlike gegevens fan de brûker wurde opslein oant dy troch de brûker wurdt wiske. Genôch notifikaasje fan 'e brûker oer it wiskjen of oare ferwurking fan persoanlike gegevens sil in brief (ynformaasje) wurde stjoerd nei de troch de brûker oantsjutte e-post.
  3. Databeskerming.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontaktadres yn gefal fan fragen.
  4. Yn gefal fan fragen, winsken, klachten oangeande de ynformaasje dy't jo leverje, kinne jo kontakt opnimme mei it e-postadres: Support@healthy-food-near-me.com. Op skriftlik fersyk en op presintaasje fan in dokumint dat syn identiteit en autoriteit befestiget, kinne wy ​​de brûker ynformaasje jaan oer de proseduere foar it krijen fan ynformaasje oer de lokaasje fan 'e database.
  5. Feroaringen yn it privacybelied.
  6. Wy kinne de betingsten fan it privacybelied feroarje. Yn dit gefal sille wy de ferzje ferfange op 'e side fan' e betingsten, dus kontrolearje periodyk werom https://healthfood-near-me.com/ privacy-oerienkomst Alle feroarings oan 'e oerienkomst komme fan krêft fanôf it momint fan har publikaasje. Mei help fan 'e side befestiget de brûker akseptaasje fan' e nije betingsten fan it Privacybelied yn 'e bewurking dy't fan krêft is op it stuit dat de brûker de side brûkt.
  7. Oanfoljende betingsten.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Yn it gefal dat elke bepaling fan it Privacybelied, ynklusief elk foarstel, klausule, as in diel dêrfan, wurdt beskôge as yn striid mei de wet, of ûnjildich, sil dit gjin ynfloed hawwe op 'e oerbleaune bepalingen dy't de wet net tsjinsprekke, bliuwe folsleine krêft en binne jildich, en elke unjildige bepaling, as in bepaling dy't net kin wurde foltôge sûnder fierdere aksje troch de Partijen, wurdt beskôge as wizige, wizige foar safier't it nedich is om de jildigens en de mooglikheid fan útfiering te garandearjen.
  3. Dizze oerienkomst strekt him út nei de Brûker fanôf it momint dat hy de side brûkt, ynklusyf de pleatsing fan 'e advertinsje, en is jildich oant alle ynformaasje oer de brûker wurdt opslein op' e side, ynklusyf persoanlike gegevens.